Cakrani Blog

Tutorial per blog |< Si te krijoni nje blog >|< Bloger Tips >|< Ky blog shkruhet dhe mirembahet nga vete autori >|

23/09/2012

0 Si ta fshih facebook (delete facebook)

Sot duke pire kafe na erdhi ideja si ta fshim facebook ,dikush do ta fshih facebook por nuk di menyren si ta fhsih,ne do u tregojme ktu se si ta fshini per gjithmone ,por do kini kujdes ,se nuk do futeni dot me ne llogarin tuaj ,prandaj po je gati per ta fshire vazhdo, 1 Si te jemi futur ne facebook,,,

22/09/2012

0 Poni-Beja Fora

                                                                            
previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2011-2013 Copyright© Te Gjitha Te Drejtat Te Rezervuara Cakrani Blog | Deisgn by Bjondi